Tuesday, 9 February 2016

Emel Untuk BoBoy HAPPY BIRTHDAY BOBOY

“Boboy dearest,
             Swlamat Hari Lahir Boboy! Hari ini 9 hb Februari adalah hari lahir Bobou yang ke tujuh. Dan lusa Nek Su akan mencapai usia limapuluh tahun. Kalaulah  kita boleh menyambutnya bersama…Apapun Nek Su doakan agar Boboy jadi umat yang soleh yang dapat memimpin orang lain ke jalan yabg benar, Nej Su doakan agar Boboy akan menyambut hari lahir Bobou denga orang yang BOboy sayang.
            Tidak ada yang lebih bermakna lagi selain dari menyambut hari lahir dengan orang yang kita sayangi. Dam  paling membahagiakan ada;adalah apabila otang yang kita sayang  itu menyayangi kita kembali. Malangnya Nek Su tudak pernah merasa nikmat kasih dayang seperti itu.
            Nek Su tidak pernah merada disayangi oleh ,mereka yang Nek Su sayang. Pelbagai macam sambutan hari lahir uang Nek Su pernah alami. Kebanyakkanny dengan teman-teman rapat Nek Su, Tapi kali ini, kalau boleh Nek Su ingin menyambutnya denga Boboy. Mana tahu kalau-kalau ia dimakbulkan Allah.
            It will be the besr birthday ever! Tapi itu hanyalah harapan kosongkan Boboy. Kita tidak berjunpa lagi. Entah sampai matipun Nek Su tak akan dapat berjumpa dengan Boboy lagi. Tapi ingatlah sampai matipun Nek Su sayangkan Boboy.

No comments:

Post a Comment